FOTO: A duhet të shpallë qeveria gjendjen e emergjencës në Shkodër?

Përmbytjet në Shkodër sa vijnë e shtohen. Qyteti është lënë në mëshirë të ujit dhe fatit, ndërsa shkarkimet nga HEC-et mbi Drin vazhdojnë.

Bashkia dhe banorët kanë bërë thirrje për shpalljen e gjendjes së emergjencës, por për qeverinë shqiptare nuk ka ndonjë emergjencë. Ndërsa sot kanë ardhur pamje të përmbytjeve, ku duket se në Shkodër mund të lëvizësh veç me varka.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
%d bloggers like this:
Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter