A e dini sa flori ka në total Toka ?

A e keni pyetur ndonjëherë veten sa flori ka në rruzullin tokësor ?

Shumë prej nesh e kanë bërë dhe vazhdojnë ta bëjnë këtë pyetje por deri tani nuk kemi marrë ende një përgjigje të saktë.

Planeti jonë ka në total një sasi floriri të mjaftueshme për të veshur të gjithë koren e Tokës në një trashësi 45.72 cm.

Me siguri që kjo nuk është shumë e qartë dhe po prisni një përgjigje në kilogramë ose tonë.

Sipas dokumentave zyrtare nga Toka deri në 2017 janë nxjerrë, përdorur dhe depozituar plot 187 200 tonë flori. Padyshim që shumica e kësaj sasie ruhet nëpër depozitat e vendeve të fuqishme por tërë kjo sasi po të ishte në përdorim i bie që çdo njeri në botë të kishte të paktën 24 gramë flori.

Do ishte bukur apo jo ?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
%d bloggers like this:
Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter