Aktorja e famshme “Zeynep” nuk është turke, ja nga vjen ajo

Cansu Dere është aktorja, modelja e famshme e ekranit turk, fama e së cilës depërtoi edhe jashtë këtij ekrani. Cansu luajti role të shumta e në shumicën e filmave ajo kishte rolin kryesor.

Tani është në maje të karrierës dhe Turqia i ofroi asaj këtë sukses dhe jetë. Mirëpo familja e Cansu është një familje imigrante nga Greqia dhe Bullgaria, të cilët u vendosën në tokën turke. Këtu Cansu u arsimua dhe krijoi famën që ka sot.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company
%d bloggers like this:
Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter