Personi me i pasur ne bote qe ia kaloi Bill Gates sivjet

Revista “Forbes” ka publikuar për herë të tretë listën e “Miliarderëve Botërorë”. Jeff Bezos, i cili në historinë e listës së Forbes u bë personi i parë që tejkaloi kufirin e 100 miliardë dollarëve, u rendit si më i pasuri në botë me një pasuri prej afro 112 miliardë dollarë.

Ndërsa, Bill Gates me një pasuri prej 90 miliardë dollarë mbeti i dyti.

Personi më i pasur në botë është themeluesi dhe CEO i kompanisë Amazon, i cili ka lënë prapa themeluesin e Microsoft-it, Bill Gates.

Pas këtyre dy emrave, vijnë të tjerë pasanikë në listë :

Investitori Warren Buffett me 84 miliardë dollarë

Pronari i “Louis Vuitton” francezi Bernard Arnault me 72 miliardë

Themeluesi i Facebook-ut, Mark Zuckerberg me 71 miliardë dollarë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company
%d bloggers like this:
Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter