Shqiptari i suksesshëm/Nga çoban në multi-milionerë

I ftuar mbrëmjen e sotme në “Xing me Ermalin”, biznesmeni shqiptar, Hetem Ramadani i ka habitur të gjithë kur ka zbuluar se puna e parë që ka bërë ka qenë çoban.

Ramadani tregoi se ka kullotur mijëra bagëti dhe këtë punë e bënte pa para.

“Meqe babai im ka qenë një ndër tregtarët më të mëdhenj në ish-Jugosllavi, u merrte me shitje-blerje të qingjave, dhenve, kafshëve. Unë kam qenë bari ose çoban, kjo ka qenë puna e parë, por e bëja pa para. Kam kullotur deri në 10 mijë qingja, dele në livadhet e Drenicës”, tregoi biznesmeni.

Sot Hetem Ramadani renditet në listën e njerëzve më të pasur në Sloveni që ka shënuar arritje rekord në fushën e biznesit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
%d bloggers like this:
Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter