CENTURY21 Premium Promo

Century21 Premium Promo .

Je energjik, ke eksperiencë në shitje, ke kërkesa ndaj vetes, të pëlqen të punosh në grup?

CENTURY21 Premium, zyra më e re e rrjetit më te madh të agjencive imobiliare në Shqipëri, po kërkon të punësojë agjentë me përvojë ose persona të motivuar për të nisur një profesion të ri.

Kriteret:

-Mosha: mbi 22 vjec
-Arsimi i Lartë
-Minimumi zotërimi i një gjuhe të huaj

Për këtë pozicion pune kërkohen:

-Persona Energjik, Ambizioz, Pozitiv e menaxhues të mirë të kohës.
-Aftësi të mira komunikuese, ndërmjetësuese dhe analizuese.
-Aftësi për të punuar në grup.

Apliko tani duke dërguar CV në: info@c21premium.al

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
%d bloggers like this:
Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter