Heqje tatuazhi me lazer

heqje tatuazhi

 

Heqje tatuazhi me lazer – GIF Albania.

Si hiqen tatuazhet ?

Kjo eshte menyra e heqjes se tatuazheve me lazer.

Duket e dhimbshme dhe realisht flitet se eshte me e dhimbshme ta heqesh sesa ta besh nje tatuazh.

Fshirja e tatuazhit me lazer është një nga mënyrat më të përdorura por mund të hiqen edhe me mënyra të tjera pa lazer.

Na ndiqni në Facebook.

Video që tregon heqjen e një tatuazhi me ndihmën e lazerit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
%d bloggers like this:
Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter