Mashtrimi – Film shqiptar, metrazh i shkurter

Mashtrimi - Film shqiptar, metrazh i shkurter

Mashtrimi – Film shqiptar, metrazh i shkurter .

Mashtrimi – Film shqiptar, metrazh i shkurter.

Ky film eshte realizuar ne shtetin e Kosoves si nje bashkepunim i aktoreve te rinj nga te dyja vendet.

Eshte nje projekt interesant pasi xhirimet jane realizuar ne kohe rekord dhe filmi zgjat vetem 12 minuta e 12 sekonda.

Ky film shqiptar me regji dhe skenar te Arlind Deda dhe drejtor fotografie Cuci Mazreku eshte publikuar ne Youtube me date 30 nentor 2017.

Eshte nje film me metrazh te shkurter qe synon te jete pikenisje edhe per projekte me madhore midis aktoreve te dy vendeve tona.

Filmi shqiptar ose filmi kosovar ne fjale nese i referohemi vendit ku jane realizuar xhirimet eshte mundesuar me te ardhurat e vete aktoreve.

Montazhi eshte realizuar nga M&E Film Production.

Disa nga aktoret pjesemarres ne film jane : Maren Hoxha, Ekan Gjinaj, Valmir Gjyliqi, Aleko Koca, Shpejtim Boduri, Astrit Gashi, Genc Ulliri, Dani Hoti, Egzon Mazreku .

Shikim te kendshem !

GIF Albania

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company
%d bloggers like this:
Visit Us On FacebookVisit Us On Twitter